A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

До уваги громадян! Рішенням комісії з питань ТЕБ і НС введено ряд обмежень на території Миролюбненської громади та переведено навчальні заклади на дистанційну форму навчання

Дата: 22.03.2021 15:35
Кількість переглядів: 925

22.03.2021 року Миролюбненською сільською радою було проведено засідання комісії з питань ТЕБ і НС на якому розглянуто питання "Про епідемічну обстановку на території Миролюбненської  сільської територіальної громади та заходи щодо недопущення росту захворюваності на COVID-19 в межах громади".

З огляду на складну епідемічну обстановку на території області та з метою недопущення росту захворюваності на території громади комісією було прийнято рішення про переведення навчальних закладів громади на дистанційну форму навчання та роботи педагогічних працівників з 23.03.2021 року по 26.03.2021 року. Ті школи, у яких розпочалися весняні канікули переводять педагогічних працівників та керівників гуртків на дистанційну форму роботи. Також рішенням комісії було заборонено:

– проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування;

– прийом громадян закладами культури і проведення культурних масових заходів;

– приймання відвідувачів в закладах розважальної діяльності;

– проведення релігійними організаціями богослужінь, якщо не забезпечено наявності в споруді, приміщенні не менше 10 квадратних метрів на одну особу.

Рішення комісії є обов'язкові до виконання та мають тимчасовий характер. На наступному засіданні комісії рішення буде переглянуто та вжито відповідних заходів з огляду на епідемічну обстановку в області та на території громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь