A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Працюй безпечно! Навчайся безпечно! Подорожуй безпечно!

Дата: 16.03.2021 11:22
Кількість переглядів: 783

Фото без опису

Серед найголовніших порушень прав людини у сучасному світі актуальним є злочин, який має багато назв – «біле рабство», «торгівля людьми», «контрабанда людьми». За оцінками експертів щорічно 1-2 млн. людей стають «живим товаром».

На виконання Закону України «Про протидію торгівлі людьми», Постанови Кабінету Міністрів України від 22.08.2012 року №783 «Про затвердження порядку взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми», за ініціативи Благодійного фонду «Ксена» відбулася консультативна зустріч із посадовими особами Миролюбненської сільської ради щодо попередження та протидії торгівлі людьми.

Зустріч відбулася в межах Хмельницького регіонального компоненту проєкту Координатора проектів ОБСЄ в Україні «Поширення національного механізму взаємодії  суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в Україні», за підтримки Уряду Канади.

Регіональний виконавчий партнер Міжнародної організації з міграції Оксана Устинова та експертка з протидії торгівлі людьми БФ "Ксена" Ульяна Ігорівна ознайомили фахівців сільської ради із законодавством України з протидії торгівлі людьми, заходів з виявлення постраждалих від торгівлі людьми, їх перенаправлення та налагодження співпраці з суб’єктами Національного механізму взаємодії, які надають допомогу особам постраждалим від торгівлі людьми, проведення заходів забезпечення безпеки на території громади, передали відповідні тематичні матеріали.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь