A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Світла пам'ять воїнам-визволителям населених пунктів Миролюбненської сільської територіальної громади

Дата: 05.03.2021 13:55
Кількість переглядів: 1244

5 березня, напередодні відзначення 77-ї річниці визволення Миролюбненщини від німецько-фашистських загарбників, відбулось покладання вінків до Пам'ятного знаку на честь воїнів-односельчан та Братської могили радянських воїнів у с.Миролюбне.

Вшанувати пам'ять воїнів-визволителів населених пунктів Миролюбненської сільської територіальної громади, партизанів-підпільників прийшли трудові колективи Миролюбненської сільської ради, Миролюбненської ЗОШ І-ІІІ ступенів та учнівська молодь.

Присутні схилили голови перед тими, хто боронив країну від ворога у роки Другої світової війни, хвилиною мовчання вшанували пам'ять співвітчизників, полеглих у боротьбі за честь і свободу України, усіх невинних жертв, чиє життя обірвала війна.

Сьогодні ми згадуємо історичні події березня 1944 року, коли воїни радянської армії в ході Проскурівсько-Чернівецької операції звільняли села Миролюбненської громади. Перемога над ворогом дісталася дорогою ціною. Сотні солдат спочили вічним сном у братських могилах. Ми з глибокою синівською любов'ю та вдячністю доземно схиляємо голови перед світлою пам'яттю тих, хто зупинив фашистську навалу та відбудував зруйновані міста і села у повоєнні роки.

Бажаємо, щоб ніхто із наших нащадків не зазнав страхіть війни. Хай синіє над нами мирне небо. Хай щедра українська земля колоситься розкішними хлібами й дарує нам надію на щасливе майбутнє!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь