A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

На Миролюбненщині завершено роботи з ліквідації наслідків снігової стихії

Дата: 16.02.2021 17:09
Кількість переглядів: 953

 

Фото без описуОстанніми днями мешканці Миролюбненської громади, як і більшість жителів України, потерпали від хуртовин, переметів та снігопаду. Внаслідок складних погодних умов було відсутнє транспортне сполучення із більшістю населених пунктів громади, рух вулицями сіл значно ускладнився.

Станом на 16 лютого повністю відновлено транспортне сполучення з усіма 15 населеними пунктами Миролюбненської сільської територіальної громади.

Ситуація по розчистці автодоріг постійно ускладнювалась також тим, що подекуди снігові замети на дорогах сягали понад 2 метри заввишки, сніг утрамбувався і ставав досить щільним, внаслідок чого звичайна техніка не завжди могла впоратися з його розчищенням.

На допомогу в розчистці території громади від снігу відгукнулися керівники фермерських господарств, підприємці та окремі жителі сіл, які надали спеціальну техніку для розчистки доріг від снігу. Роботи проводилися злагоджено. Люди не шкодували часу, коштів, щоб допомогти жителям громади та зробити їх життя більш комфортним.

Миролюбненська сільська рада від імені усіх жителів громади щиро дякує за допомогу Миколі Максімову (керівник СТОВ "Новий шлях"), Володимиру Тарасюку (керівник ФГ "Верховина"), Віктору Косюку (керівник ФГ "Власник"), Ванденбрювану Емануелю (керівник ТОВ "Ванден Агро"), Володимиру Ревко (ТОВ "Енселко Агро"), Миколі Шкробтаку, Петру Сторожуку та Петру Губарчуку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь