A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відбулось засідання одинадцятої позачергової сесії восьмого скликання Миролюбненської сільської ради

Дата: 23.02.2022 13:48
Кількість переглядів: 446

 

Фото без опису

 

23 лютого сільський голова Олег МОСКАЛЮК провів засідання одинадцятої позачергової сесії восьмого скликання Миролюбненської сільської ради. Участь у роботі сесії взяли 16 депутатів.

На порядку денному засідання сесії депутати розглянули наступні питання:

1. Звіт про виконання бюджету Миролюбненської сільської територіальної громади за 2021 рік.

2. Про внесення змін до бюджету Миролюбненської сільської територіальної громади на 2022 рік.

3. Про затвердження «Програми забезпечення медичного огляду призовників Миролюбненської територіальної громади на 2022 рік».

4. Про затвердження «Програми сприяння організації та виконанню завдань територіальної оборони у Миролюбненській територіальній громаді на 2022 рік».

5. Щодо розгляду інформації про результати діяльності Хмельницької окружної прокуратури на підвідомій території за 2021 рік.

6. Про затвердження акту обстеження комісії для вирішення земельних спорів у межах населених пункті щодо меж земельної ділянки, що перебувають у власності і користуванні громадян.

7. Щодо розірвання договору оренди від 28.12.2004 року в частині площі 20,1938 га у зв’язку з розпаюванням земельної ділянки серед спадкоємців, згідно сертифікатів на земельні частки (паї) колишньої селянської спілки «Перемога».

8. Про погодження проекту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв) колишньої селянської спілки «Перемога» Миролюбненської сільської ради Хмельницького району Хмельницького області.

9. Про затвердження переліку об’єктів та видів суспільно-корисних та громадських робіт на яких засуджені та правопорушники будуть відбувати безоплатно громадські роботи та оплочувано-адміністративні стягнення у вигляді суспільно-корисних робіт у 2022 році.

10. Про припинення діяльності комунальних організацій (установ, закладів) сільських виборчих комісій шляхом ліквідації.

11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з земель невитрибуваних паїв ТОВ «Енселко Агро».

12. Про передачу в оренду ТОВ «ЕнселкоАгро» земельних ділянкок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва зі складу земель невитрибуваних паїв.

13. Про поновлення договорів оренди з ТОВ «ЕнселкоАгро».

14. Про надання дозволу щодо виготовлення детального плану територій ТзОВ «Вітри Хмельниччини».

15. Про затвердження програми надання соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2022 рік.

16. Про затвердження програми запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознаками статі.

17. Про затвердження тарифів на платні соціальні послуги, які надаються комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг Миролюбненської сільської ради» на 2022 рік.

18. Про затвердження Програми забезпечення поточного функціонування Управління соціального захисту населення Хмельницької районної державної адміністрації у сфері соціального захисту вразливих верств населення Миролюбненської сільської ради в 2022 році.

19. Про приймання на баланс Миролюбненської сільської ради майна КНП «Старокостянтинівський ЦПМСД» с.Підгірне.

20. Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 14,9492 га для ведення фермерського господарства гр.ТАРАСЮКУ В.П.

21. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для обслуговування будівель магазинів:

- в с.Сковородки вул.Миру,16, Хмельницького району Хмельницької області;

-в с.Круглики вул.Яблунева,10, Хмельницького району Хмельницької області.

22. Про передачу земельної ділянки в оренду ПОАФ «ВЕСЕЛА».

23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в оренду ПОАФ «ВЕСЕЛА» (господарські двори).

24. Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земельної ділянки водного фонду для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей (10.08), що знаходиться в оренді ПрАТ «ХМЕЛЬНИЦЬКРИБГОСП».

25. Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земельної ділянки водного фонду для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей (10.08), що знаходиться в оренді ПРБП «КОМУНБУД».

26. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки водного фонду для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей (10.08), що знаходиться в оренді  ПРБП «КОМУНБУД».

27. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки водного фонду для рибогосподарських потреб з метою проведення аукціону.

28. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативно грошової оцінки земель комунальної власності водного фонду для рибогосподарських потреб з метою проведення аукціону.

29. Про укладання додаткової угоди на оренду земельної ділянки водного фонду гр.ВОЗНЮКА А.В.

30. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 6,00 га (за межами с.Берегелі) для подальшої передачі в оренду СТОВ «Новий шлях».

31. Про розгляд рішення Хмельницького окружного адміністративного суду щодо задоволення позову Гнинюк Г.П. про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з земель нерозподілених часток (паїв) колишнього КСП ім.Чапаєва с.Самчинці у розмірі до повного задоволення права на земельну ділянку.

32. Розгляд заяв та клопотань.

33.Різне.

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь